Για την πλοήγηση


Καθαρισμοί Στρωμάτων


Προσφορά:
Βιοκαθαρισμός 2 στρωμάτων 45€
τιμή χωρίς ΦΠΑ 24%

Επικοινωνήστε μαζί μας


Προσφορά:
Σκούπα Στρώματος Rohnson R-121 Από 99€ τώρα 85€
(συμπερ. ΦΠΑ)

Δείτε Περισσότερα


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Προβλέπεται να εφαρμοστεί βιοεξυγίανση-απολύμανση-αποστείρωση των στρωμάτων, που θα πραγματοποιηθεί σε δυο στάδια.

Α) ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΙΝΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΒΙΛΙΣΜΟΥ ME ΦΙΛΤRΟ HEPA

Με τον τρόπο αυτό γίνεται ο μηχανικός βιοκαθαρισμός-βιοεξυγίανση του στρώματος σε όλη την επιφάνειά του με ειδική συσκευή.

Πρόκειται για τουρμπομηχανή αναρρόφησης που παράγει παλμικές δονήσεις και απορροφά με εξαιρετική ισχύ δημιουργώντας στροβιλισμό, συλλέγοντας το σύνολο των ακάρεων, των περιττωμάτων τους (ουσίες όπως η γουανίνη), νεκρά κύτταρα, τρίχες, σωματίδια σκόνης και γύρη.

Η βιομάζα απομακρύνεται από τις επιφάνειες, αλλά και τον εσωτερικό πυρήνα του στρώματος, που αποτελεί κατάλληλο υπόστρωμα όπου ενδημούν και πολλαπλασιάζονται για πολλά χρόνια τα ακάρεα, με την παρουσία γουανίνης, βασικό εκλυτικό και μολυσματικό υπόστρωμα για τις αλλεργίες, επιπεφυκίτιδες, ρινίτιδες, δερματοπάθειες κλπ.

Το αφαιρούμενο μολυσματικό προϊόν του καθαρισμού συλλέγεται σε νοσοκομειακό φίλτρο ΗΕPA (High Efficiency Particulate Air), το οποίο είναι σχεδιασμένο ώστε να συγκρατεί σωματίδια μεγαλύτερα των 0,3μm.

Με τον τρόπο αυτό τα σωματίδια απορροφώνται στα φίλτρα της συσκευής, αποκλείεται η διάχυσή τους και ανακύκλωσή τους στην ατμόσφαιρα και η επιμόλυνση του περιβάλλοντος χώρου.

Β)   ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

Ψεκασμός της επιφάνειας του στρώματος με το απολυμαντικό, μικροβιοκτόνο σκεύασμα SANOSIL SUPER 25 AG, που περιέχει Η2Ο2 και Αg+ συστατικά 100% βιοδιασπώμενα που δεν αφήνουν κατάλοιπα. Ο αριθμός έγκρισης του Ε.Ο.Φ. είναι 38116/24.5.2013.

Ως ειδικό απολυμαντικό σκεύασμα χρησιμοποιείται το H2O2 σε συγκέντρωση 6%ο/ο και ιόντα Ag+ σε συγκέντρωση 5ppm.

Η δραστική του ουσία παρασκευάζεται στην Ελβετία και συσκευάζεται στην Ελλάδα.

Το Sanosil απελευθερώνει ελεύθερες ρίζες οξυγόνου που καταστρέφει τη δομή και λειτουργία των κυτταρικών μεμβρανών και πρωτεϊνικών περιβλημάτων όλων των μικροοργανισμών (βακτηρίων, μυκήτων, αλγών, ιών ηπατίτιδας και AIDS/HIV).

Ακολούθως οι ελεύθερες ρίζες του Sanosil με τα ιόντα αργύρου σχηματίζουν δεσμούς με τις αλυσίδες μικροβιακού DNA και μπλοκάρουν την αντιγραφή του και μεταβολικές λειτουργίες, αδρανοποιώντας τα ένζυμα.

Είναι το πλέον αποτελεσματικό μέσο στην απενεργοποίηση των ιών.

Είναι άοσμο και βιοδιασπώμενο (διασπάται σε νερό και οξυγόνο), χωρίς να χρειάζεται τα στρώματα να μπουν σε καραντίνα και χωρίς να απαιτείται η χρήση χημικών.

Επιπλέον γίνεται και απόσμηση των στρωμάτων προσδίδοντας ευχάριστο άρωμα.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΘΟΔΟΙ

Επιπλέον μπορεί να εφαρμοστεί η εισαγωγή των στρωμάτων σε σάκους τροποποιημένης ατμόσφαιρας (Controlled/Modified Atmosphere) και με το ειδικό μηχάνημα (Bed Sterilizer ozonator) να πραγματοποιηθεί αποστείρωση, απόσμηση και απεντόμωση.

Αρχικά γίνεται εξαγωγή του μολυσμένου αέρα, στη συνέχεια διοχετεύεται όζον που διεισδύει σε όλα τα μόρια του στρώματος, χωρίς να αφήνει κενά απολύμανσης και χωρίς χημικά κατάλοιπα.

Τα αντικείμενα είναι έτοιμα προς χρήση αμέσως μετά το πέρας της εφαρμογής.

Το ρομποτικό μηχάνημα μπορεί ανά περίοδο να απολυμαίνει τρία στρώματα εκ των οποίων το ένα διπλό.

Επιπρόσθετα, κατόπιν συνεννόησης μπορεί να εφαρμοστεί ειδική απολύμανση και απόσμηση των δωματίων με ρομποτικές συσκευές HALO και οζονογεννήτριες.

Η εφαρμογή με τη μέθοδο PROTECTOR HALO SANOSIL STERINIS που διαθέτει αποκλειστικά η εταιρεία μας και χαρακτηρίζεται για την πολύ μικρή εκνέφωση 5-10 microns, έτσι ώστε το απολυμαντικό να μπορεί να διέρχεται και να εισχωρεί στα πιο δυσπρόσιτα σημεία αφήνοντας ένα προστατευτικό φιλμ βακτηριοστατικής δράσης, όπου εμποδίζεται η ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών.

Ο χώρος μετά την εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μία ώρα, χωρίς να απαιτείται πλύσιμο και σε συμμόρφωση με την Ελληνική Νομοθεσία στα θέματα υγιεινής και ασφάλειας.

Η μέθοδος εφαρμόζεται από την εταιρεία μας εδώ και πολλά χρόνια και έχει εξεταστεί από πολλά διεθνή και καταξιωμένα ιδρύματα.

Στην Ελλάδα μετρείται από το ινστιτούτο Pasteur με άριστα αποτελέσματα, το οποίο έχει πιστοποιήσει τη μέθοδο PROTECTOR HALO SANOSIL STERINIS ως καταλληλότερη για απολύμανση χειρουργείων.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ-ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ

Για τις εφαρμογές που θα πραγματοποιούνται θα δίδεται Πιστοποιητικό απολύμανσης στρωμάτων από τον υπεύθυνο επιστήμονα της εταιρείας μας.

Επιπλέον, θα δίνονται εκθέσεις πεπραγμένων, όπου θα περιλαμβάνονται οι πραγματοποιηθείσες δράσεις, τα όποια συμπεράσματα και προτάσεις, ώστε ανά πάσα στιγμή να αναγνωρίζεται το πρόβλημα και να επιλέγεται η αποτελεσματικότερη μέθοδος αντιμετώπισης, σύμφωνα και με τις απαιτήσεις HACCP.

Επιπρόσθετα θα δοθούν άδειες σκευασμάτων και Δελτία Δεδομένων Ασφαλείας (MSDS).


Περιοχές Εξυπηρέτησης


Αγία Βαρβάρα Άγιοι Ανάργυροι Άγιος Δημήτριος
Αιγάλεω Άλιμος Αργυρούπολη
Βούλα Βουλιαγμένη Βύρωνα
Γαλάτσι Γλυφάδα Δάφνη
Ζωγράφου Ηλιούπολη Ηράκλειο
Θησείο Ίλιον Καισαριανή
Καλλιθέα Καματερό Κερατσίνι –Δραπετσώνα
Κορυδαλλός Κουκάκι Κυψέλη
Μοσχάτο –Ταύρος Νέα Ιωνία Νέα Σμύρνη
Παλαιό & Νέο Φάληρο Νίκαια Παπάγος
Πειραιάς Περιστέρι Πετράλωνα
Πετρούπολη Ρέντης Υμηττός
Φιλοθέη Χαλάνδρι Χολαργός
Παλαιό & Νέο Ψυχικό